Session Details
Luncheon Seminar 4
Fri. Sep 19, 2025 11:50 AM - 12:50 PM JST
Fri. Sep 19, 2025 2:50 AM - 3:50 AM UTC
Fri. Sep 19, 2025 2:50 AM - 3:50 AM UTC
Room 7 (PACIFICO YOKOHAMA North 4F G401)
座長:上島 順子(NTT東日本関東病院 栄養部)
前田 圭介(愛知医科大学 栄養治療支援センター/国立長寿医療研究センター 老年内科)
演者:前田 圭介(愛知医科大学 栄養治療支援センター)
上島 順子(NTT東日本関東病院 栄養部)
共催:日清オイリオグループ株式会社
前田 圭介(愛知医科大学 栄養治療支援センター/国立長寿医療研究センター 老年内科)
演者:前田 圭介(愛知医科大学 栄養治療支援センター)
上島 順子(NTT東日本関東病院 栄養部)
共催:日清オイリオグループ株式会社
[LS4-01]Malnutrition Risk Associated with Dysphagia and Evidence-Based Management Strategies
Keisuke Maeda1,2 (1. Nutrition Therapy Support Center, Aichi Medical University Hospital, 2. Department of Geriatric Medicine, Hospital, National Center for Geriatrics and Gerontology)
[LS4-02]The Effectiveness of Nutrition Care Using Nutrition-Fortified Texture-Modified Diet: Introduction of the Latest Evidence
Junko Ueshima (Department of Nutritional service, NTT Medical Center Tokyo)