JSTUTC
9:00 AMAug 28, 2025 12:00 AM
10:00 AM1:00 AM
11:00 AM2:00 AM
12:00 PM3:00 AM
1:00 PM4:00 AM
2:00 PM5:00 AM
3:00 PM6:00 AM
4:00 PM7:00 AM
5:00 PM8:00 AM
6:00 PM9:00 AM
Room A(2F 121)
Room B(2F 122)
Room C(2F 123)
Room D(2F 124)
Room E(3F 131)
Room F(3F 133)
Room G(3F 134)
Room H(3F 137)
Room I(4F 141)
Room J(4F 142)
Room K(4F 143)
Room L(5F 151)
Room M(5F 152)
Poster room 2F(2F)
Poster room 3F(3F)
Poster room 4F(4F)
Symposia(9:00 AM - 11:45 AM JST)
[SYB4]

Innovations in Japanese Cheese and Dairy Products

世話人:佐藤 薫(日本獣医生命科学大学),木村 啓太郎(農研機構食品研究部門),鈴木 チセ(日本大学)
シンポジウムB
Oral presentation(3:00 PM - 5:45 PM JST)
[2Dp01-11]

Processing Manufacturing technology

Chair:Teppei Imaizumi
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Oral presentation(3:00 PM - 5:30 PM JST)
[2Ep01-10]

生理活性物質、食品分析

Chair:Toshihiko Shoji
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Oral presentation(3:00 PM - 5:30 PM JST)
[2Gp01-10]

食品分析

Chair:Tsuyoshi Kato, Tatsuro Maeda
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Luncheon Seminar(12:00 PM - 12:50 PM JST)
[2LS-02]

おいしい賢い選択「ラムネのお菓子でぶどう糖チャージ」

司会:西村 栄作(森永製菓株式会社研究所 健康科学研究センター)
演者:間藤 卓(自治医科大学 医学部 救急医学講座 教授)

森永製菓株式会社 共催

会場:1号館3階137講義室(H会場)

Luncheon Seminar
Oral presentation(3:00 PM - 5:30 PM JST)
[2Hp01-10]

食品分析

Chair:Hirotake Takahashi, Masataka Wakayama
A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Oral presentation(3:00 PM - 5:45 PM JST)
[2Ip01-11]

Other food engineerings

Chair:Tomoyuki Fujii
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Oral presentation(3:00 PM - 5:45 PM JST)
[2Jp01-11]

資源循環、嚥下、咀嚼機能、食品物性

Chair:Makoto Miura, Makoto Takemasa
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Oral presentation(3:00 PM - 5:45 PM JST)
[2Kp01-11]

食品物性、加工、製造技術

Chair:Takao Nagano
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Oral presentation(3:00 PM - 5:15 PM JST)
[2Lp01~09]

豆、イモ、その他食品

Chair:Haruko NOGUCHI, Makoto Shimoyamada
C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products)
Oral presentation(3:00 PM - 5:45 PM JST)
[2Mp01~11]

畜産物、乳製品、水産物

Chair:Shota Tanimoto
C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products)
Young Scholars and International sessions (Poster presentation)(9:00 AM - 6:00 PM JST)
[P001-P057]

Poster Presentation Awards / International Poster Award for Young Researcher

8月28日(木)9:00~18:00 (17:30撤収) 
8月28日(木)13:15~14:00 討論タイム(ポスター番号偶数番号)
8月28日(木)14:00~14:45 討論タイム(ポスター番号奇数番号)
若手の会ポスター発表
Young Scholars and International sessions (Poster presentation)(9:00 AM - 6:00 PM JST)
[P058-P106]

Poster Presentation Awards / International Poster Award for Young Researcher

8月28日(木)9:00~18:00 (17:30撤収) 
8月28日(木)13:15~14:00 討論タイム(ポスター番号偶数番号)
8月28日(木)14:00~14:45 討論タイム(ポスター番号奇数番号)
若手の会ポスター発表
Young Scholars and International sessions (Poster presentation)(9:00 AM - 6:00 PM JST)
[P107-P158]

Poster Presentation Awards / International Poster Award for Young Researcher

8月28日(木)9:00~18:00 (17:30撤収) 
8月28日(木)13:15~14:00 討論タイム(ポスター番号偶数番号)
8月28日(木)14:00~14:45 討論タイム(ポスター番号奇数番号)
若手の会ポスター発表