JSTUTC
9:00 AMAug 29, 2025 12:00 AM
10:00 AM1:00 AM
11:00 AM2:00 AM
12:00 PM3:00 AM
1:00 PM4:00 AM
2:00 PM5:00 AM
3:00 PM6:00 AM
4:00 PM7:00 AM
5:00 PM8:00 AM
Room A(2F 121)
Room B(2F 122)
Room C(2F 123)
Room D(2F 124)
Room E(3F 131)
Room F(3F 133)
Room G(3F 134)
Room H(3F 137)
Room I(4F 141)
Room J(4F 142)
Room K(4F 143)
Room L(5F 151)
Room M(5F 152)
Small research topic meeting(1:10 PM - 2:00 PM JST)
[KS01]

研究小集会①食品と水

企画委員会主催 協賛:一般財団法人旗影会
世話人:熊谷 仁(共立女子大学),萩原 知明(東京海洋大学)
世話人代表:亀山 眞由美(企画委員長・農研機構高度分析研究センター)
研究小集会
Oral presentation(9:00 AM - 11:30 AM JST)
[3Aa01-10]

Physical property of food

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Small research topic meeting(1:10 PM - 2:00 PM JST)
[KS02]

研究小集会②卵

企画委員会主催 協賛:一般財団法人旗影会
世話人:長谷川 峯夫(一般社団法人ディレクトフォース),笹原 亮(キユーピー株式会社)
世話人代表:亀山 眞由美(企画委員長・農研機構高度分析研究センター)
研究小集会
Oral presentation(9:00 AM - 11:30 AM JST)
[3Ba01-10]

Physical property of food

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Oral presentation(2:15 PM - 4:30 PM JST)
[3Bp01-09]

Processing Manufacturing technology

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Small research topic meeting(1:10 PM - 2:00 PM JST)
[KS03]

研究小集会③大豆

企画委員会主催 協賛:一般財団法人旗影会
世話人:中森 俊宏(不二製油株式会社)
世話人代表:亀山 眞由美(企画委員長・農研機構高度分析研究センター)
研究小集会
Oral presentation(2:15 PM - 4:45 PM JST)
[3Cp01-10]

Processing Manufacturing technology

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Small research topic meeting(1:10 PM - 2:00 PM JST)
[KS04]

研究小集会④果汁

企画委員会主催 協賛:一般財団法人旗影会
世話人:稲熊 隆博(会津大学)
世話人代表:亀山 眞由美(企画委員長・農研機構高度分析研究センター)
研究小集会
Oral presentation(9:00 AM - 11:30 AM JST)
[3Da01-10]

Processing Manufacturing technology

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Oral presentation(2:15 PM - 4:45 PM JST)
[3Dp01-10]

Processing Manufacturing technology

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Small research topic meeting(1:10 PM - 2:00 PM JST)
[KS05]

研究小集会⑤穀物

企画委員会主催 協賛:一般財団法人旗影会
世話人:中村 健治(株式会社日清製粉グループ本社)
世話人代表:亀山 眞由美(企画委員長・農研機構高度分析研究センター)
研究小集会
Oral presentation(9:00 AM - 11:30 AM JST)
[3Fa01-10]

感性評価,官能評価

A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Oral presentation(2:15 PM - 4:15 PM JST)
[3Fp01-08]

食品物性、発酵、酵素利用

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Oral presentation(9:00 AM - 11:30 AM JST)
[3Ga01-10]

食品分析

A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Oral presentation(9:00 AM - 11:30 AM JST)
[2Ha01-10]

フレーバー物質、色素

A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)
Oral presentation(2:15 PM - 4:15 PM JST)
[3Hp01-08]

穀物

C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products)
Oral presentation(9:00 AM - 11:15 AM JST)
[3Ja01-09]

穀物

C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products)
Oral presentation(9:00 AM - 11:15 AM JST)
[3Ka01-09]

野菜、果実

C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products)
Oral presentation(9:00 AM - 11:30 AM JST)
[3La01-10]

Fermentation, Enzyme application

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)
Oral presentation(9:00 AM - 11:30 AM JST)
[3Ma01-10]

Fermentation, Enzyme application

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)