一般講演
B 食品機能 (Food Function):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:30
A会場(2F 121)
B 食品機能 (Food Function):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:30
B会場(2F 122)
B 食品機能 (Food Function):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:30
C会場(2F 123)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:45
D会場(2F 124)
A 食品成分,食品分析(Food Ingredients, Food Analysis):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:30
E会場(3F 131)
A 食品成分,食品分析(Food Ingredients, Food Analysis):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:30
F会場(3F 133)
A 食品成分,食品分析(Food Ingredients, Food Analysis):
[2Gp01-10]食品分析
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:30
G会場(3F 134)
A 食品成分,食品分析(Food Ingredients, Food Analysis):
[2Hp01-10]食品分析
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:30
H会場(3F 137)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:45
I会場(4F 141)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:45
J会場(4F 142)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:45
K会場(4F 143)
C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:15
L会場(5F 151)
C 農畜水産物とその加工品 (Agricultural product, Livestock product, Seafood, and their processed products):
2025年8月28日(木) 15:00 〜 17:45
M会場(5F 152)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
[3Aa01-10]食品物性
2025年8月29日(金) 9:00 〜 11:30
A会場(2F 121)
B 食品機能 (Food Function):
2025年8月29日(金) 14:15 〜 17:15
A会場(2F 121)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
[3Ba01-10]食品物性
2025年8月29日(金) 9:00 〜 11:30
B会場(2F 122)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
2025年8月29日(金) 14:15 〜 16:30
B会場(2F 122)
B 食品機能 (Food Function):
2025年8月29日(金) 9:00 〜 11:00
C会場(2F 123)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
2025年8月29日(金) 14:15 〜 16:45
C会場(2F 123)
D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology):
2025年8月29日(金) 9:00 〜 11:30
D会場(2F 124)